.
معرفی هفته جهانی کارآفرینی
هفته جهانی کارآفرینی (GEW) بزرگترین رویداد هماهنگ برای ترویج و ترفیع کارآفرینی در جهان است که هر ساله در بازه زمانی 18 تا 24 نوامبر برگزار میشود که امسال این برنامه در طی 10 روز از 12 تا 21 نوامبر مطابق با 21 تا 30 آبان ماه 97 در دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران برگزار می شود.
در این رویداد هماهنگ، با تشویق افراد تلاش میشود تا نسل جدیدی از ( نسل بعدی) کارآفرینان به راهاندازی کسب و کار فکر نموده و کسب و کار شخصی خود را آغاز کنند و از این طریق کمک کند تاکارآفرینان بالقوه به عرصه کارآفرینی وارد شوند.
عقیده بسیاری براین است که این کمپین عظیم جهانی میتواند باعث ترفیع جایگاه کارآفرینی در اذهان و افکار گردد و مشوقی برای راهاندازی کسب و کار توسط عموم جامعه گردد.
این رویداد مراسمی برای ارج نهادن به نوآوران و خالقان اشتغال است. کسانی که ایدههای خود را حیات بخشیدند و کسب و کاری را پایهگذاری کردند و باعث رشد اقتصادی در کشور خود و توسعه رفاه انسانی شدند.
طراحی فعالیتهای این رویداد میتوان محلی، ملی و یا بینالمللی باشد و از این طریق میکوشد تا مردم را به کشف استعداد و پتانسیلهای خود تشویق کرده و به عنوان آغازگران و نوآوران وارد عرصه کسب و کار نماید.
تاکنون در ایران 12 مشارکت کننده شامل دانشگاهها، NGO و مؤسسات بخش خصوصی بیش از 100 برنامه را برای اجرا در مدت این هفته سازماندهی کردهاند این برنامهها در شهرهای مختلف مثل: تهران- مشهد- اصفهان- تبریز – قزوین و کرج … برگزار میشود.
در دنیا نیز بیش از 138 کشور نزدیک به 40000 فعالیت را با همکاری بیش از 10000 مشارکت کننده برنامه ریزی کرده و هم اکنون در حال اجرای آنها می باشند.
در این رویداد سیاستگذاران و تصمیمسازان به تشریح سیاستها و برنامههای خود میپردازند، کارآفرینان تجربیات خود را از شکستها و موفقیتها میگویند، آشنایی و بازدید از پارکها و مراکز رشد صورت میگیرد، سرمایهگذاران و بانکها با کارآفرینان مرتبط میشوند و عموم افراد از طریق شرکت در مسابقات، کارگاههای آموزشی تا بازی و نمایش فیلم تشویق به کشف توانمندیهای خود و تفکر و تصمیم به راهاندازی کسب و کار میشوند.
روسای جمهور جهان و مسئولین ملی از کارآفرینان و این رویداد به عنوان سوخت موتور اقتصادی استفاده میکنند و از آن پشتیبانی مینمایند. هفته جهانی کارآفرینی بیش از یک رویداد اطلاعرسانی هماهنگ است این اقدام پلتفرم و سکویی برای توسعه ارتباطات و همکاریهای پیوسته تمامی نقش آفرینان عرصه کارآفرینی است تا از این طریق زیست بوم کارآفرینی و اکوسیستم مناسب در کشور ایجاد و در سطح ملی و جهانی تقویت شود.