کانون دانش آموختگان کارآفرینی دانشگاه تهران سمینار”استفاده از فضای دیجیتال برای ورود به بازارهای جهانی” را برگزار می نماید.
این سمینار با دو رویکرد زیر برگزار می شود و به بررسی بازارهای جهانی با استفاده از فضای دیجیتال می پردازد :
1. تعامل با بازارهای خارجی با استفاده از دیجیتال مارکتینگ
2. برونسپاری و فریلنسینگ (دورکاری) در بازارهای بین المللی
سخنران این سمینار جناب آقای امیر خواجوی مشاور تکنولوژی ازکمپانی Price Water House Cooper کانادا می باشند.
فریلنسینگ چیست و به چه کسی فریلنسر گفته می شود؟
فریلنسینگ ( FreeLancing ) به معنی آزاد کاری است و تقریبا شما دارای هر مهارتی که باشید می توانید به صورت فریلنسینگ نیز فعالیت کنید.
فریلنسر ( FreeLancer ) نیز به کسی اطلاق می شود که به صورت پروژه ای و برای خود کار می کند. او در حقیقت به عنوان رئیس خود کار می کند. یک فریلنسر منوی خدمات، قیمت ها و بازار هدفش را خودش تنظیم می کند.
فریلنسیگ می تواند یک کار تمام وقت یا پاره وقت با درآمد بالا باشد. این سبک از فعالیت بسیار منعطف است. شما می توانید ساعت های کاریتان را مشخص کنید. به صورت نیمه وقت یا تمام وقت روی پروژه هایی که انتخاب می کنید کار کنید و شیوهی جلب رضایت مشتری و به نتیجه رساندن پروژه را نیز تعیین نمایید.
قرارداد فریلنس ، یک نوع قرارداد کاری است که بر پایه آن فرد یا شرکتی قول انجام کاری را برای یک کارفرما در ازای دستمزدی مشخص میدهد.
همانطور که مشاهده می کنید این قرارداد دارای دو طرف با عناوین فریلنسر و کارفرما می باشد که در ذیل به مزایا و معایب این نوع قرارداد برای هر یک از طرفین اشاره خواهیم کرد.
مزایای فریلنسینگ برای یک فریلنسر
- برای خود کار می کنید و هیچ رئیسی بالای سر شما نیست.
- تصمیم گیری در مورد بهترین راه برآورده ساختن انتظارات مشتری بر عهده شماست.
- بین پیشنهادات و مشتریان مختلف حق انتخاب دارید. ممکن است در ابتدای فعالیت خود، هر پیشنهادی را بپذیرید اما پس از اینکه کمی رشد کردید و مخاطبان بیشتری پیدا کردید می توانید پیشنهادات و مشتریان برتر را انتخاب کنید.
- بازار فریلنسرها رقابتی است و نیاز به فریلنسرهای قابل اعتماد و با کیفیت، در حال رشد است.
- می توانید در هر زمان و مکانی که دوست دارید کار کنید.
- درآمد شما حد و مرز ندارد و میتوانید با انجام پروژههای بیشتر و تخصصیتر، درآمد بسیار بالایی داشته باشید و از همتایان خود که در استخدام شرکت ها هستند با سرعت بسیار بالایی پیشی بگیرید.
معایب فریلنسینگ برای یک فریلنسر
- شما حتما باید از مهارت کافی در زمینه ای که پروژه را می پذیرید برخوردار باشید. چون دیگر همکار یا مدیری در کنار شما نیست که اشتباهات شما را گوشزد و یا رفع نماید.
- همهی کارها از جمله حسابداری، بازاریابی، فروش، انجام پروژه، ارتباط با مشتری و … را خودتان باید انجام دهید.
- به دست آوردن مشتری های کافی برای اینکه بتوانید از طریق فریلنسینگ، زندگیتان را تامین کنید شاید کمی زمان بر باشد. باید صبور باشید و با سابقه خوبی که از خود بر جای می گذارید و تکنیک هایی که در ادامه فرا می گیرید، روز به روز به مشتری های خود بیافزایید.
- کار می تواند نامنظم باشد. بسیاری از فریلنسرها در کارشان جزر و مد را تجربه کرده اند. برای زمان های کسادی باید برنامه داشته باشید و برای زمان هایی که کار زیاد است آماده باشید تا بتوانید پروژه ها را به موقع تحویل دهید.
- تا زمانی پول بدست خواهید آورد که قادر به انجام پروژه ها با کیفیت مناسب باشید. در این شیوه خبری از حقوق بازنشستگی نیست.
سخنران : آقای امیر خواجوی
زمان برگزاری: روز دوشنبه 26 آذرماه 97 از ساعت 13 الی 15
محل برگزاری: سالن آمفی تئاتر دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران